Mahdin kuntonyrkkeilykurssit vuonna 2020

Mahdilla järjestetään tulevana keväänä kaksi kuntonyrkkeilykurssia. Toinen kursseista on tarkoitettu lajia aloittaville ja toinen kurssi on suunnattu niille, joilla on jo taustaa kuntonyrkkeilystä. Kurssit pidetään sunnuntaisin ja ne kestävät 10 kertaa.

Omia välineitä ei välttämättä tarvitse olla, niitä saa myös Mahdilta lainaan. Jos kuitenkin esim. nyrkkeilyhanskat löytyvät kotoonta, voit ottaa ne kurssille mukaan.

Kuntonyrkkeily - START
Ajankohta: 8.3.-10.5.
Päivä ja kellonaika: sunnuntaisin klo 15.00-16.00
Kurssilla käydään läpi tekniikkaa suorista lyönneistä, koukuista ja alakoukuista. Aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä ei tarvitse olla. Kurssilla keskitytään kehon hallintaan, liikkuvuuteen ja otteluasennossa liikkumiseen. Kurssi soveltuu kaikille 15vuotiaasta 90 vuotiaaseen asti.

Kuntonyrkkeily - ADVANCE
Ajankohta: 8.3.-10.5.
Päivä ja kellonaika: sunnuntaisin klo 16.00-17.00
Tämä kurssi on tarkoitettu niille, joilla kuntonyrkkeilystä on hieman kokemusta. Kurssilla käydään läpi peruslyöntien lisäksi potkuja ja keskitytään erilaisien lyöntisarjojen läpikäyntiin. Kehonhallintaa ja liikkuvuutta unohtamatta.

Kurssit ohjaa Johanna Kiiski-Soikkeli, joka on koulutettu Spartan Fighter-ohjaaja sekä toiminut kuntonyrkkeily-ohjaajana useamman vuoden Spartan Sport Center Turussa. Lisäksi Johanna opiskelee liikuntaneuvojaksi ja lasten personal traineriksi. Kurssille voi hyvin tulla siis nuoremmankin osallistujan kanssa (ikäraja 15v.).

Osallistumismaksu on 80 € /osallistuja. Kurssille voi ilmoittautua: miia@mahtisali.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös kummalle kurssille ilmoittaudut. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssit järjestetään, jos osallistujia on vähintään 7 per kurssi.

Peruutusehdot: https://www.mahtisali.fi/hinnasto/voimassaoloajat-ja-peruutusehdot/

Comments are closed.