Mahti Challenge 2.0 – INFOA

Tapahtuman alustava aikataulu on seuraava:

Klo 9.00 Kisainfo aukeaa

Klo 10.00 Yksilösarja

Klo 11.00 Mahtisarja

Klo 12.00 Parisarja

Sarjat aloitetaan heti, kun edellinen sarja on saatu päätökseen ja palkinnot sarjasta on jaettu. Tule siis ajoissa paikalle.

Paikan päällä on buffetti, josta saa niin suolaista kuin makeaakin syötävää. Lisäksi kisailijoille ja kannustusjoukkoille on arvontoja ja muuta mukavaa koko tapahtuman ajan. Tule siis paikan päällä, kannustusta tarvitaan aina! Erikoistarjouksena 8.10. eli tapahtumapäivänä on 5 x kortti hintaan 25 €.

KISAILIJAT, LUKEKAA TÄMÄ:

Mitä pitää tehdä ennen oman sarjasi alkua?

- Edellisenä iltana saat sähköpostiisi haasteet, joten perehdy niihin ennen tapahtumapaikalle saapumista. Haasteohjeet löytyvät myös tapahtumapaikalta, mutta niihin on hyvä perehtyä myös etukäteen.

- Ilmoittaudu kisainfoon, että olet saapunut ja todista osahaasteiden suoritukset. Saat tuloskortin, johon osahaasteista saamasi pisteet merkitään. Pidä tuloskortti mukana/tallessa koko kisan ajan.

- Lämmittele! Käytä ainakin noin 15-20 minuuttia lämmittelyyn, jotta kehosi on valmis suorittamaan haasteet.

- Tapahtuman henkilökunta ilmoittaa sinulle, jos sarjasi alkaakin sovittua aikaisemmin, mutta tuskin kovin paljoa olemme aikataulua edellä.

Sitten, suorita haasteet.

- Haasteista kaksi on sisätiloissa ja yksi ulkona Mahtisalin edessä.

- Sillä, missä järjestyksessä haasteet suoritat, ei ole väliä. Saat itse valita järjestyksen. Pyri kuitenkin siihen, että tunnin aikana saat suoritettua kaikki kolme haasteetta. Sarjasi on valmis, kun kaikki osallistujat ovat saaneet haasteet suoritettu.

- Kun olet tehnyt haasteet, palauta tuloskortti kisainfoon.

- Kun kaikki sarjan osallistujat ovat palauttaneet tuloskortit, Miia ja Mari määrittävät sijoitukset/suorittavat arvonnat ja tämän jälkeen on sarjan palkintojen jako.

Entä, kun sarjasi on ohi?

- Suosittelemme veryttelemään hieman ja muutaman tunnin päästä venyttelemään.

- Muista syödä ja juoda! Esimerkiksi buffetista saat sämpylöitä, pizzapaloja ym.

- Osallistu Mahti Challenge 2.0:n jatkoille! Jatkot pidetään illalla Villen Mestassa. Jatkoilla ikäraja on K-18.

Nyt on siis kaksi viikkoa aikaa treenata, rentoutua, suorittaa mielikuvaharjoituksia, tehdä kannustuskylttejä, syödä ja tsempata kavereita. 8.10. sitten kisaillaan (tottakai leikkimielellä) ja voitetaan haasteet. Muistakaa, että Challengessä kaikki ovat voittajia, jo nyt!

Ps. Jos et vielä ole ilmoittautunut, ei se haittaa. Mukaan pääsee vielä. Ilmoittautua voit täältä: https://mahtisali.fi/tapahtumat/mahti-challenge/ilmoittautuminen/

Comments are closed.