Mahtisali BURPEE-haaste hyväntekeväisyystapahtuma lauantaina 9.9.

Mahtisali järjestää BURPEE-HAASTE hyväntekeväisyystapahtuman
9.9.
klo 10.00-12.00 Ravilinnan yleisurheilukentällä.
Osallistumismaksu on 5 € / henkilö.

Mistä on siis kyse?

TEHTÄVÄ: Suorita 400 metrin matka (yksi kierros) burpeilla. Burpee eli yleisliike koostuu etunojasta ja ylösnoususta. Me emme suoritustyylin suhteen ole turhan tarkkoja, tärkeämpää meille on saada juuri sinut mukaan. Saat siis suorittaa burpeet hypyillä tai ilman, kunhan jokainen burpee sisältää etunojan ja ylösnousun.

Jos 400 metriä tuntuu pitkältä matkalta (tiedämme, tämä on haastava tehtävä!), niin etsi itsellesi kaveri tai pari. Suorittakaa haaste yhdessä. Yksi aloittaa ja toinen jatkaa, kun ensimmäinen ei jaksa. Näin vaihtaen vuoroa saatte varmasti haasteen suoritettua.
Lapsille on oma 100 metrin burpee-haaste.

MIKSI: Meidän mielestä jokaisella pitäisi olla mahdollisuus liikkua, ja löytää siihen juuri itselleen sopivia tapoja. Siksi Burpee-haasteen osallistumismaksujen summa lasketaan yhteen ja tämän summan arvosta Mahtisali lahjoittaa 5x treenikortteja lasten tunneille niille iittiläisille lapsiperheille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta osallistua tunneille.

Lisäksi jokaisesta suoritetusta 400 metrin haasteesta (tai 100 metrin lastenhaasteesta) Mahtisali lahjoittaa vielä yhden treenikerran lisää.

Tarvitsemme siis juuri SINUT mukaan, jotta voimme tehdä yhdessä hyvää!

Mahdin tunneilla oma innokkuus ja positiivinen fiilis riittää pitkälle, mutta yksi asia on, mitä ilman ei pärjää. Se on juomapullo. Keräämme siis myös juomapulloja ja antamme ne treenikorttien mukana. Joten saisitko tuotua yhden mukanasi? Huomioithan, että vain uudet juomapullot käyvät.

Comments are closed.