Mahtisali goes Bootcamp kesä 2017

Ajankohta: 16.6. klo 17-21 ja 17.6. klo 9-13
Missä: Mahtisali, Kausala
Hinta: 59 € (sis. bootcamp starter kit, pientä syötävää/juotavaa treenipäivinä, diplomi)

Osallistumismaksun voi myös maksaa kahdessa erässä: ilmoittautumisen yhteydessä 29 € ja BOOTCAMP-viikonloppuna loput 30 €. Kerrothan tästä laskuvaihtoehdosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikä on BOOTCAMP?

BOOTCAMP sanana saattaa olla monille tuttu ja ensimmäinen ajatus siitä saattaa olla viikon leiri keskellä metsää. Me kuitenkin annamme BOOTCAMP-sanalle uuden merkityksen.

Mahtisalo goes BOOTCAMP-viikonloppu sisältää kyllä liikuntaa ja hikoilua, eihän se muuten olisi BOOTCAMP? Me emme kuitenkaan vietä koko aikaa metsän keskellä, ulkona toki olemme osan ajasta ja siitäkin osan ajasta metsässä, mutta tässä tapauksessa Mahtisalilta metsään on noin 100 metriä. Eli takaisin pääsee hyvin nopeasti. 🙂

BOOTCAMP toimii tavallaan kevät-kesäkauden päätöstapahtumana. Sen jälkeen vietämme heinäkuun rauhallisemmissa merkeissä suunnitellen syksyä ja sitten elokuussa palaamme jälleen normaalimpaan viikkoaikatauluun.

Mitä BOOTCAMPillä sitten oikeastaan tehdään? Molempina päivinä
treenejä on yhteensä 2-3 kappaletta. Treenejä on niin Mahtisalin sisällä, kuin siinä ulkona ja myös pururadan maastossa. Treenien välissä on pienet tauot, jolloin ehdit vaikka syödä tai hieman hengehtää. Treeneissä on mukana tunneilta tuttuja elementtejä, mutta tuomme sinne mukaan myös uusia asioita. Mikä olisikaan parempi paikka testata uusia juttuja, kuin BOOTCAMP?

Mahtisali BOOTCAMPin perimmäinen tarkoitus on korostaa liikunnanriemua ja onnistumisenkokemuksia maustettuna ripauksella haastetta. Haaste käsite ei kuitenkaan ole kaikille sama, joten BOOTCAMP suunnitellaan niin, että jokainen onnistuu, jokainen pääsee haastamaan itseään ja lopussa jokaisella on voittajafiilis.

Lähde siis mukaan Mahtisali goes BOOTCAMP-viikonloppuun. Lupaamme, että et kadu osallistumista. Mutta saatat katua, jos et lähde mukaan! 😉

Nähdään BOOTCAMPillä!

Comments are closed.