Mahtisalin paitatilaus lähtee 5.12. – vielä ehdit mukaan!

Mahtisalin huppareiden, paitojen ja toppien seuraava tilaus on jo aivan lähellä, jotta tilaus ehtii perille ennen joulua. 🎅

Hupparia saa nyt lähes missä tahansa värissä, ja väristä riippuen selkään tulee musta tai valkoinen Mahtisalin logo. Hupparin hinta on 45 €. Saatavilla on naisten, muotoon leikattu malli (xs-xl) sekä miesten, suora malli (koot xs-5xl).

T-paita on musta, teknistä materiaalia oleva paita, jossa on selässä valkoisella Mahtisalin logo. Naisten muotoon leikattua mallia saa koissa s-xl. Miesten suoraa mallia olevia paitoja saa koissa s-2xl. T-paidan hinta on 28 €.

Lapsille on mahdollista tilata myös Mahtisalin t-paita. Painatus on lasten paidassa selässä mustalla, paitsi jos paidan väriksi valitaan tumman sininen, silloin painatus on valkoisella. Kyseessä on siis puuvillapaita ja värin saa itse valita. Värivaihtoehdot ovat: keltainen, pinkki, punainen, turkoosi, vaaleanvihreä, tumman sininen. Kokoja on saatavilla 90/100 cm, 110/120 cm, 130/140 cm, 150/160 cm. Lasten paidan hinta on 18 €.

Mahtisalin naisten racer back -toppia on mahdollista tilata nyt useammissa väreissä. Perusmustan topin lisäksi saatavilla on myös punainen, pinkki, violetti, vaaleansininen ja valkoinen toppi. Painatuksen värin saa myös valita, eli joko musta tai valkoinen. Kokoja löytyy xs-xl. Topin hinta on 28 €.

Kaikkien tuotteiden hintoihin sisältyy painatus.

Tilaus lähtee tiistaina 5.12., joten palaathan siihen mennessä Miialle (miia@mahtisali.fi / puh. 0442772960)

Comments are closed.