Syyskausi alkaa 17.8.!

Mahtisalilla aloitetaan syksyn ohjelmiston parissa 17.8. Ohjelmasta löytyy edelleen suositut Mahti Crosstraining, Fitball, Gymstick Muscle, Kahvakuula, Yoga Flow sekä Kahvakuula START tunnit.

Ohjelmassa uutena ovat muun muassa Mahti Crosstraining Strenght- ja Cardio-tunnit. Strenght-tunnilla keskitytään pääasiassa lyhyisiin sarjoihin sekä voimaharjoitteluun. Cardio-tunnilla keskitytään pidempiin sarjoihin, sekä pysytään liikkeessä koko tunnin ajan.

Mahti Crosstraining Soft-tunti palaa myös ohjelmistoon kesän tauon jälkeen. Mahti Soft on kevennetty kiertoharjoittelutunti, joka sopii senioreille, liikuntaa aloitteleville, ylipainoisille, tuki-ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Tunnilla käytössä ovat muun muassa köydet, kahvakuulat, renkaat, kepit sekä jumppapallot. Tuntiin kuuluvat olennaisesti myös kehonhuolto sekä liikkuvuusharjoitteet. Tästä syystä se sopii myös enemmän harjoitteleville palauttavaksi treeniksi.

Myös miesten Crosstraining-tunti palaa kesätauolta. Miehet treenaavat omalla tunnillaan perjantai-iltaisin.

Aikaisemmin ollutta kehonhuoltotuntia ei sellaisenaan ole enää ohjelmistossa, vaan kehonhuolto on nyt yhdistetty Crosstraining harjoitteluun. Näillä tunneilla pystyt tehokkaasti yhdistämään treenaamisen ja palauttavan kehonhuollon.

Täysin uutena tuntina ohjelmistossa aloittaa Body Weight Training (BWT) eli kehonpainoharjoittelu. Tunneilla perehdytään kehonpainoharjoittelun perusteisiin sekä opetellaan kehonhallintaa. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta kehonpainoharjoittelusta, voit silti tulla tunneille mukaan. Kuten meidän jokaisella tunnilla, näilläkin tunneilla pärjäävät kaikki.

Mahtisali toivottaa kaikille mukavaa loppukesää sekä syksyn odotusta!
Muistathan, että meillä liikkuu kaikki.

Comments are closed.