Keitä me olemme?

Mahdilta löytyy tällä hetkellä kolme ohjaajaa, jotka on esitelty seuraavassa. Pääasiassa tunteja vetävät Mahtisalin omistajat Miia Salmi ja Mari Mikonaho. Lisäksi apuna on harjoittelija Neea Hutri.

Ohjaajat:

Miia Salmi

Liikunnanohjaaja AMK
Trainer 4 You Personal trainer ja kuntosalivalmentaja
BodyWeightTraining coach level 1
Bungee-Training sertifikaatti
FitnessBag ohjaaja

Miian oma urheilutausta keskittyy pitkälti yli 20 vuotiseen uraan lentopallosta. Nuorena tuli harrastettua myös yleisurheilua, mutta lentopallo vie sitten mukanaan. Siinä taustalla tekniikka-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitteet ovat tulleet tutuiksi. Myös kuntosali on Miialle tuttu paikka.

Nykyään Miia juoksee (säännöllisen epäsäännöllisesti) sekä treenaa toiminnallista harjoittelua, josta palo ammatinvalintaankin aikanaan löytyi. Vapaa-aika kuluu perheen, ystävien ja rescue-koira Zoron kanssa.

 

 

Mari Mikonaho

Fisaf Personal Trainer
Lisensioitu kuntosaliohjaaja
Funktionaalisen lääketieteen ravinto-opintoja
FAF ryhmäliikuntaohjaaja
Useita sertifikaatteja ja koulutuksia, mm. Zumba, yoga, fitnessbag, piloxing jne.

Marin vapaa-aika kuluu perheen, hevosten sekä Aatos-koiran kanssa. Lisäksi mökkeily ja puutarhan hoito tuovat hyvää tasapainoa liikunnalliseen arkeen. Lempilajiksi Mari mainitsee HIIT-harjoittelun, joka on tehokas treenimuoto ja sitä pääsee kokeilemaan myös Mahdilla.

 

 

 

 

Neea Hutri

Neea on Mahtisalilla harjoittelijana. Syksyllä 2017 Neea ohjaa lasten kehonpainoharjoittelutuntia.

Neealla on pitkä tausta urheilun parissa. Innostus on liikkumiseen on lähtenyt yleisurheilusta.

Tämän jälkeen kuvioihin tuli taitoluistelu ja cheerleading, joten temppuvarastosta löytyy vaikka mitä! Terveyshaasteiden vuoksi nämä lajit jäivät sivuun ja Neea siirtyi treenaamaan Mahdille toiminnallista harjoittelua.

Sillä tiellä ollaan edelleen. Neeaan siis törmää Mahdilla niin ohjaajan kuin treenaajankin roolissa.