Kisainfo

VoimaChallenge ja VoimaChallenge KIDS -tapahtumat järjestetään Kausalan hiihtomajalla lauantaina 30.9.2017 klo 11.00-14.00. Kausalan hiihtomaja sijaitsee Iitin keskustaajaman, Kausalan, pohjoispuolella. Tie hiihtomajalle lähtee valtatieltä 12 Kausalan keskustasta n. 2 km Kouvolan suuntaan. Hiihtomajalle on valtatieltä kääntymiskaista. Ryhmitysporttaalissa lukee "Hiihtäjäntie".

Hiihtomajalta löytyy WC:t ja pukuhuone. Paikan päällä on Iitin yläkoulun ranskanryhmäläisten pitämä kahvio, josta saa mm. lounasta. Varaa käteistä mukaan. Lapsille löytyy ulkoonta pomppulinna. Pomppulinnassa on säävaraus. Hiihtomajan sisällä on BomBomin Sporting Way -urheiluvaatteiden esittely.

Tapahtuma alkaa klo 11.00 ja päättyy arviolta klo 14.00. Aikuisten sarjoissa haasteita on neljä kappaletta. Kaikki haasteet suoritetaan ulkona, hiihtomajan välittömässä läheisyydessä. VoimaChallenge KIDS-haasteessa on yksi rasti, temppurata. Tämäkin on ulkorasti.

Ilmoittautuminen alkaa klo 10.30. Ilmoittautuminen tapahtuu hiihtomajan sisällä, heti pääoven takana vasemmalla puolella on luukku, johon ilmoittaudutaan. Tarkista, että olet maksanut osallistumismaksun. Ohjeet osallistumismaksun maksamiseen löytyy täältä. Osallistumismaksun voi maksaa vielä hiihtomajallakin, mutta toivomme, että se olisi maksettu suoraan tilille ennen tapahtumaa.

Aikataulu:
Yksilösarja klo 11.00-12.00
Parisarja klo 12.00-13.00
Joukkuesarja klo 13.00-14.00

VoimaChallenge KIDS pyörii taustalla koko tapahtuman ajan (klo 11.00-13.30). Lasten palkinto (Slackline) arvotaan joukkuesarjan palkintojen jaon yhteydessä, samalla jaetaan lasten give away-kassit ja diplomit.

Jokaiselle sarjalle on siis varattu noin tunti aikaa. Tänä aikana kaikki neljä haastetta tulee suorittaa. Haasteiden suoritusjärjestyksen saa valita itse. Tutustu haasteisiin etukäteen täältä. Haastepaikat on merkitty kyltein. Jokaisella haasteella on tuomari, joka kirjaa tulokset ylös.

Jos jokin sarja on valmis alle tunnissa, aikaistuvat muutkin sarjat. Ole siis ajoissa paikalla.

Sarjojen palkintojen jako suoritetaan heti, kun kaikki sarjan osallistujat ovat suorittaneet haasteet ja tulokset ovat selvillä. Palkinnot jaetaan hiihtomajan sisällä. Kolme parasta palkitaan jokaisesta sarjasta ja samalla kaikki osallistuneet saavat mukaansa give away -kassin. Lasten sarjan osallistujat saavat lisäksi diplomin.

Paikan päällä on kuvaaja, joka ottaa kuvia kisailijoista ja haasteista.

Kisailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Lisätiedot: Miia / puh. 044 2772960