Kurssit syksy 2016

Syksyn uutuutena tuomme ohjelmistoon mukaan kurssit. Kurssit ovat 4 kerran mittaisia ja niissä syvennytään kurssin aiheeseen hieman syvemmälle kuin mitä tunneilla ehdittäisiin.

Ensimmäinen kurssi alkaa syyskuun alusta ja aiheena on juoksu. Aikaisempaa juoksukokemusta et tarvitse ja kurssilta saat myös oman ohjelman juoksun harjoitteluun. Kurssilla jokaiselle määritetään sykealueet, joilla tulisi milloinkin treenata. Lisäksi käydään läpi erilaisia juoksuharjoituksia.

Kursseja on tämän vuoden puolella kolme. Myös toiveita kurssien aiheista otetaan vastaan! Yhden kurssin hinta on 45 € (40 €) ja se sisältää neljä 75 minuutin mittaista kurssikertaa.

Kurssit järjestetään, jos osallistujia on vähintään 6, mutta maksimissaan yhdelle kurssille mahtuu noin 16 osallistujaa. Maksimimäärä riippuu kurssin aiheesta. Kursseille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin tunneille, mutta muistathan ilmoittautua jokaiselle kurssikerralle (4 kpl). Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla Mahtisalilla.

Juoksukurssin päivämäärät: 2.9., 9.9., 16.9. ja 23.9.

Tulevat kurssit:

Lokakuu                    Jooga
Marraskuu                BodyWeight Training -alkeet

Comments are closed.