Mahti Challenge ilmoittautuminen alkaa 7.9. Varaa paikkasi ajoissa!

Challenge haasteessa juuri sinä pystyt todistamaan itsellesi, että pystyt mihin tahansa! Tule kisaamaan itseäsi ja muita vastaan 21.11. Mahtisalille Kausalaan!

MahtiChallenge

Mahti Challenge koostuu neljästä eri haasteesta, joista jokainen sisältää monipuolisesti crosstraining tyyppisiä liikkeitä ja toiminnallisia harjoitteita. Se, mitä liikkeet ja harjoitteet ovat, selviää sinulle kisapäivänä.

Matkan varrelle olemme kuitenkin jättäneet sinulle vinkkejä siitä, mitä on edessä. Mahti Challenge –tunneilla käydään haasteita läpi, mutta vain osa niistä tulee itse kisaan. Mahti Challenge –tunneille saavat osallistua kaikki, mutta ilmoittautumisen jälkeen osallistuminen niille on ilmaista. Tarkista Mahti Challenge –tuntien päivämäärät Avoinna24-palvelusta.

Ilmoittautumisaika on 7.9.-15.11.2015. Ilmoittautuminen tapahtuu 7.9. alkaen Mahtisalin internet-sivuille tulevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Varaa paikkasi ajoissa, sillä kisaajia mahtuu mukaan vain rajallinen määrä.

Seuraavat sarjat ovat kisassa mukana:

Naiset: yleinen ja + 50 vuotiaat
Miehet: yleinen ja + 50 vuotiaat

Lisäksi mukana on parikilpailu, jossa osanottajat saavat olla joko miehiä, naisia tai molempia.

Sarja toteutuu, jos osanottajia on vähintään viisi. Tarkempi kisapäivän aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistumismaksu on 10 € / osallistuja. Parikilpailun osallistumismaksu on 15 € / joukkue. Tarkemmat tiedot osallistumismaksun maksamisesta löydät myöhemmin Mahti Challenge -osiosta.

Jokaisen sarjan kolme parasta osallistujaa palkitaan. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja sekä Mahtisalin treenikortteja.

Oletko valmis haastamaan itsesi?

Käy liittymässä myös Mahti Challengen Facebook-tapahtumaan!

Comments are closed.