Haluaisitko aloittaa avaintreenit Mahtisalilla?
Laita viestiä miia@mahtisali.fi, jonka jälkeen voimme sopia koska tapaamme Mahdilla. Mahdilla kirjoitetaan sopimus avainkäytöstä, saat pääsyn avainlokerikkoon ja lisäksi saat ohjeita turvalliseen treenaamiseen.

Kaikkien avainkäyttäjien tulee varata treenivuorot Avoinna24-palvelussa. Avoinna24-kalenterissa on klo 5.00-22.00 välisenä aikana pääasiassa 1h mittaisia vuoroja nimellä ”Avoin sali”, joihin jokaiseen mahtuu maksimissaan 5 treenaajaa kerrallaan. Näin pystymme varmistamaan, että salissa ei ole liikaa treenaajia yhtä aikaa. Näin myös treenaajat voivat olla varmoja siitä, että saliin mahtuu silloin, kun sinne on menossa.

Avoinna24-palveluun pääsee tästä: https://avoinna24.fi/mahtisali. Valitse ”Ajanvaraus”, jonka jälkeen laita kohtaan ”Valitse tyyppi” Avoin sali. Tällöin saat näkymään vain Avoin sali -ajat.

Ohjeet, joihin avainkäyttäjä sitoutuu:

 1. Avaimella ei saa päästää saliin sellaisia henkilöitä, joita ei ole mainittu sopimuksessa.
 2. Avainkäyttäjän tulee allekirjoittaa erikseen vastuuvapauslomake.
 3. Käyttäjä saa saapua salille vain terveenä. Lisäksi hänen tulee huolehtia käsienpesusta/käsidesin käytöstä. Sekä pitää 2 metrin etäisyys muihin treenaajiin. Salissa tulee noudattaa hyvää treenitapaa ja käyttäytyä kohteliaasti muita treenaajia kohtaan.
 4. Käyttäjä huolehtii, että tavarat palautetaan oikeille paikoilleen, valot sammutetaan lähtiessä ja ovi laitetaan lukkoon. Käyttäjän tulee myös puhdistaa käyttämänsä välineet (Mahdilta löytyy tähän välineet).
 5. Mahdollisista puutteista käyttäjän tulee ilmoittaa Mahtisalin henkilökunnalle asap.
 6. Jos käyttäjällä on avain: Käyttäjän tulee huolehtia avaimesta. Jos avain häviää, on käyttäjä vastuussa tästä. Tämä tarkoittaa sitä, että uuden lukon ja avainten kustannukset tullaan laskuttamaan käyttäjältä.
 7. Käyttäjän tulee varata Avoinna24-palvelusta vuoro aina, kun hän menee salille. Avainkäyttäjien vuorot ovat nimellä ”Avoin sali”. Vuoroja saa varata itselle tarpeellisen määrän.
 8. Käyttäjää ei ole vakuutettu Mahtisalin puolesta. Jos käyttäjä treenaa salissa yksin (avoin sali-vuoroilla salissa ei ole ohjaajaa paikalla), tulee hänen noudattaa erityistä varoivaisuutta sekä pitää puhelin lähellä, jotta käyttäjä voi tarvittaessa soittaa apua.
 9. Käyttäjä saa jokaisen kuukauden alussa laskun sähköpostiinsa. Laskussa on 14pv maksuaika.
 10. Jos käyttäjä haluaa lopettaa avainkäytön, tulee hänen ilmoittaa tästä Mahtisalille ennen seuraavan kuukauden vaihdetta (lasku lähetetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä). Laskun maksamatta jättäminen ei riitä avainkäytön päättämiseen, vaan avainkäytön lopettamisesta tulee ilmoittaa laittamalla sähköpostia miia@mahtisali.fi.
 11. Käyttämättä jääneitä avaintreenejä ei korvata.
 12. Salissa on valvontakamera.
 13. Näiden ohjeiden rikkomisesta käyttäjä menettää oikeudet treenata Mahtisalilla.

Jos sopimukseen on kirjattu muita henkilöitä, sitoutuvat he myös näihin sopimuksen ehtoihin sekä yleisten sopimusehtojen sisältöön. Tämä vahvistetaan avainkäyttäjän allekirjoituksella avainkäyttäjäsopimukseen sekä ”sopimusehdot Mahdilla”-asiakirjaan.

Hyviä treenejä!