Mahdilta löytyy viikottain erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Ryhmäliikuntatunneille voit ilmoittautua täältä.

Tästä löydät lyhyet esittelyt Mahdin ryhmäliikuntatunneista. Kaikki tunnit eivät ole koko aikaa tarjolla viikkokalenterissa, mutta ryhmille on mahdollista varata myös sellaisia tunteja, joita ei viikkokalenterista löydy. Kysy siis rohkeasti lisää!

BungeeCross

BungeeCross-tunnilla tehdään kiertoharjoittelumenetelmällä erilaisia lihaskunto-, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita, joissa käytetään treenivälineenä pääasiassa Bungee-vastuskuminauhoja.

Core

Core on puolentunnin mittainen tunti, joka sisältää erilaisia keskivartalon täsmäharjoitteita, lisäksi mukana on kehonhallintaa ja syviä lihaksia kehittäviä osuuksia. Tunnilla käytetään monipuolisesti erilaisia välineitä, osa harjoitteista tehdään kehonpainolla.

Crosstraining

Mahti treeneissä yhdistetään sekä lihaskuntoa että hapenottokykyä kehittäviä harjoituksia. Perinteisellä Mahti Crosstraining-tunnilla harjoitukset vaihtelevat, etkä toista samaa harjoitusta rutiininomaisesti. Välineinä käytetään esimerkiksi kahvakuulia, köysiä, räkkiä roikkumiseen, voimakuminauhoja, boxeja, voimakuminauhoja, traktorin renkaita, oman kehonpainoa.

Fitball

Hauska ja tehokas tunti isoja jumppapalloja käyttäen. Tunti kehittää muun muassa kehonhallintaa sekä syviä keskivartalon lihaksia. Tunti ei sisällä hyppyjä tai vaikeita askelluksia, sopii kaikille!

FitnessBag

FitnessBag-harjoittelusäkki on kuntoiluväline, jossa yhdis­tyvät kahvakuulan, painotangon ja nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. FitnessBagia voit nostaa, kantaa, heittää, potkia tai käyttää step-lautana.

HIIT

HIIT, High Intensity Interval Training. Tavanomaista harjoitusta selkeästi lyhyempi, mutta erittäin tehokas, sykettä nostava intervallitunti. Tällä tunnilla lyhyt työ-osuus ja lepo-osuus vuorottelevat. Loppuun kehonhuoltoa venyttelyineen.

Tunti saattaa sisältää myös hyppyjä, juoksua, mutta on sovellettavissa kuitenkin jokaiselle!

Kehonhuolto & liikkuvuus

Rauhallinen ja rentouttava kehonhuolto- & liikkuvuustunti. Tämä tunti sopii jokaiselle. Kehonhuollon merkitys on erittäin tärkeä, jotta keho toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja jaksaa arjessa. Tunti sisältää muun muassa liikkuvuusharjoitteita, venyttelyä ja rullausta.

KuulaCross

KuulaCross-tunnilla tehdään kiertoharjoittelumenetelmällä erilaisia lihaskunto-, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita, joissa käytetään painona pääasiassa kahvakuulia.

Kyykkyklubi

Tunnilla tehdään alakroppaan keskittyviä harjoitteita, kuten erilaisia kyykkyjä. Harjoitteet kehittävät liikehallintaa ja voimaa. Tunnilla käytetään monipuolisesti erilaisia painoja, kuten kahvakuulia, käsipainoja sekä tankoja.

Painonnosto

Tunneilla käydään läpi erilaisia painonnostoliikkeitä ja niiden tekniikoita. Pääasiallisena välineinä käytetään levytankoja. Esimerkiksi maastavedot, etu- ja takakyykyt, rivet+ylöstyönnöt jne. tulevat tunneilla tutuiksi. Lisäksi perehdytään voimaharjoittelun saloihin. Tunnit sisältävät myös liikkuvuusharjoittelua, sillä sen merkitys painonnostossa on tärkeä.

RVP-jumppa

Reisi-vatsa-pakara jumppa, joka nimensä mukaisesti keskittyy alakropan ja keskivartalon alueelle. Tunti on perinteisempi jumppatunti, mutta senkin sisältö vaihtelee. Tunti sopii kaikille.

Ryhtijumppa

Tunnilla keskitytään ryhtiä ylläpitäviin lihaksiin sekä syviin keskivartalon lihaksiin, hyvä ryhti parantaa hyvinvointia sekä ehkäisee esimerkiksi selkäkipuja. Tunnilla käytetään pääasiassa kehonpainoa, toisinaan mukana on vastuskuminauhoja tai bokseja. Tällä tunnilla ei hypitä, juosta eikä käytetä painoja

Selkä-vatsa-cross

Toiminnallinen selkä- ja vatsatreeni. Tunnilla keskitytään vahvistamaan selkää, vatsaa ja keskivartaloa sekä lisäämään niiden liikkuvuutta. Tavoite on vähentää alaselän ja niska-hartiaseudun kiputiloja. Tunti soveltuu niille, jotka kärsivät esimerkiksi selän erilaisista ongelmista, sekä kaikille, jotka haluaa vahvat vatsa- ja selkälihakset. Tunnilla tehdään kuntopiiri-tyyppisiä harjoituksia selälle, vatsalle, pakaralle ja lantion alueelle.

SenioriCross

Tämä tunti on suunnattu esimerkiksi eläkkeellä oleville henkilöille. Kyseessä on kiertoharjoittelutunti, jossa käytetään välineinä muun muassa kahvakuulia, kehonpainoa, bokseja sekä fitnessbagejä. Tunti on intensiteetiltään kevyempi.

Ylävartalon vahvistus

Tunnilla keskitytään ylävartaloa kehittäviin sekä ylävartalon voimaa lisääviin harjoitteisiin. Tunnilla käytetään monipuolisesti erilaisia painoja, kuten kahvakuulia, käsipainoja sekä tankoja.

 
.
.
.
.