[row]
[span6]

Tervetuloa mukaan MAHTI CHALLENGEEN!

Ilmoittautuminen on päättynyt. Nähdään Mahti Challengessä!

Tapahtumassa on mahdollista päästä veloituksetta InBody-mittaukseen.

Tule osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa Mahdin logopainetut treenitrikoot.

Muista myös lunastaa vain tapahtuman ajan voimassa olevat Mahdin korttitarjoukset – näitä ei kannata missata!

Voit lukea lisää alta tai siirtyä näistä linkeistä suoraan etsimäsi tiedon kohdalle:

Pähkinän kuoressa
Aikataulu
Osallistuminen
Ilmoittautuminen
Kannustajat

 

Historia: MAHTI Challenge on järjestetty kaksi kertaa Mahtisalin historiassa, vuosina 2015 ja 2016. Aikaa on siis jonkun verran ehtinyt vierähtämään tässä välissä. Näissä tapahtumissa osallistujat kiersivät rasteja ja suorittivat niiden tehtäviä. Parhaiten suoriutuneet palkittiin. Osallistujia oli paljon ja fiilis oli superhyvä!

 

Mitä tällä kertaa sitten tapahtuu?
MAHTI Challenge tekee paluun lauantaina 30.9.2023. Sen sisältö on hieman muuttunut ja sen pohjimmaisena tavoitteena on hauskanpito liikunnallisissa merkeissä sekä onnistumisen kokemuksien kerääminen.

 

Pähkinän kuoressa:
MAHTI Challengessa kierretään rastirata yhdessä parin kanssa. Rasteja matkan varrella on 6.

MAHTI Challengen lähtö on Mahtisalilla, osoitteessa Haltonintie 5. Tapahtuma on pääasiassa ulkona, joten mukaan on hyvä varata ulkoliikuntaan sopivat varusteet ja juomapullo.

Rastit mittaavat fyysisen kunnon lisäksi myös muita ominaisuuksia, kuten päättelykykyä ja saattaa tuurillakin olla jossain kohtaa merkitystä.

Jotta tapahtumassa mahdollisimman monella olisi mahdollisuus voittaa, jokaisen rastin voittaja saa palkinnon (yksi pari voi voittaa yhden rastin). Lisäksi kaikki maaliin tulleet osallistuvat kahden 3kk avaintreenien arvontaan (arvo 75 €/palkinto).

 

Aikataulu:

  • Tapahtuma alkaa klo 10.00.
  • Lähdöt radalle tehdään porrastetusti. Parit saavat tapahtumaa edeltävällä viikolla tiedon, monelta heidän lähtöaikansa on. Mahdille tulee saapua noin 20 minuuttia ennen omaa lähtöä, jotta ehtii hieman lämmitellä valmiiksi.
  • Rastien kiertämisessä menee arviolta noin tunti (rasteja on 6).

Palkintojen jako alkaa, kun viimeinen pari on saapunut maaliin ja tulokset on laskettu. Tämä tapahtuu arviolta klo 14 aikaan.

 

Osallistuminen:

MAHTI Challengeen osallistutaan kahden hengen joukkueissa eli pareina. Alle 18v. voi osallistua yhdessä huoltajan (tai vastaavan henkilön kanssa). Rasteilla, joissa vaaditaan voimaa, nopeutta tai kestävyyttä, tulokset skaalataan kertoimilla sen mukaan minkälainen kokoonpano parissa on (miehet, naiset, alle 15v.).

Osallistumismaksu on 30 €/pari.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin lähetetyn linkin kautta.

Challengeen mahtuu yhteensä 20 paria.

Kaikki osallistujat saavat Challenge-kassin mukaan tapahtumasta.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Katsojat ja kannustajat:
Osallistujia saa tulla ehdottomasti kannustamaan tapahtuma paikalle. Parhaiten rasteja pääsee seuraamaan Mahtisalilla sekä hiihtomajan ja Mahtisalin välisessä maastossa.

Tapahtumassa kaikkien, niin kisaajien kuin osallistujien, on mahdollista päästä InBody-mittaukseen veloituksetta. Mittauksia suoritetaan tapahtuman ajan Mahtisalilla.

Mahdilla on voimassa korttitarjouksia tapahtuman ajan. Lisäksi tapahtumassa palvelee pieni pop up-kioski.

[/span6]
[span6]

 

Tapahtumassa mukana:

 

 

 

 

Iitin Rakennuspalvelu Oy

 

 

 

 

[/span6]
[/row]