Tervetuloa mukaan MAHTI CHALLENGEEN yhteistyökumppanina!

Historia: Mahti Challenge on järjestetty kaksi kertaa Mahtisalin historiassa, vuosina 2015 ja 2016. Aikaa on siis jonkun verran ehtinyt vierähtämään tässä välissä. Näissä tapahtumissa osallistuvat kiersivät rasteja ja suorittivat niiden tehtäviä. Parhaiten suoriutuneet palkittiin. Osallistujia oli paljon ja fiilis oli superhyvä!

Mitä tällä kertaa sitten tapahtuu?

MAHTI Challenge tekee paluun lauantaina 30.9.2023. Sen sisältö on hieman muuttunut ja sen pohjimmaisena tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan ja pitämään hauskaa.

Pähkinän kuoressa:

– Mahtisali (Haltonintie 5) on tapahtuman pääpaikka ja siellä sijaitsee lähtö sekä maali. Rastit sijaitsevat Mahtisalin läheisyydessä. Kyseessä on siis suurilta osin ulkoilmatapahtuma.
– Tämä Challenge suoritetaan yhdessä parin kanssa, sarjoja on vain tämä yksi.
– Challenge sisältää 5-7 rastia (tarkentuu lähempänä), rastit mittaavat fyysisen kunnon lisäksi myös muita ominaisuuksia, kuten päättelykykyä ja saattaa tuurillakin olla jossain kohtaa merkitystä.
– Rastin tehtävän suoritettua saa ohjeet, miten siirtyä seuraavalle rastille.
– Viimeiseltä rastilta saa ohjeet palata Mahtisalille.
– Radan kiertäminen kestää arviolta tunnin verran.

Mikä on yhteistyökumppaneiden rooli?

Jotta tapahtumassa mahdollisimman monella olisi mahdollisuus voittaa, haluamme niin sanotusti brändätä rastit, jolloin jokainen rastin voittaja saa palkinnon (yksi pari voi voittaa yhden rastin). Jokainen rasti kantaa oman yhteiskumppanin nimeä ja rastin voittaja saa yhteistyökumppanin tarjoaman palkinnon. Lisäksi yhteistyökumppaneiden logot tulevat näkymään tapahtuman markkinoinnissa, Mahtisalin sometileillä, Mahtisalin nettisivuilla sekä uutiskirjeessa.

Kaikki maaliin asti päässeet osallistuvat myös arvontaan, tämän arvonnan palkinnon tarjoaa Mahtisali.

Kokoamme lisäksi osallistujille Challenge-kassit, joihin on myös mahdollista osallistua esimerkiksi tuotteella tai alennuskoodilla tms.

Toivottavasti saamme teidät mukaan järjestämään hyvän mielen tapahtumaa, joka sisältää pientä kisailua, paljon onnistumisen kokemuksia ja mukaan saa roppakaupalla ihania muistoja liikunnan ja ystävien parista.

Lisätietoja: miia@mahtisali.fi, puh 044 2772960