Syksyn startti 4.9. klo 11.00-14.30

Tule tutustumaan Mahdin ryhmäliikuntatunteihin sunnuntaina 4.9.

Tutustumistunteja on yhteensä viisi ja niistä jokainen on kestoltaan 30 minuuttia. Tuntien väleissä on 15 minuutin tauko.

Osallistumishinta on 10 € ja sillä saat osallistua vaikka kaikille tunneille. Mahdin kortit eivät käy tapahtumassa.

Ohjelma:

Klo 11.00 Gymstick

Gymstick-tunnilla treenataan Gymstick-kepin kanssa. Tunti kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä keskivartalon syviä lihaksia.

Klo 11.45 RVP-jumppa

RVP-jumpassa treenataan reisi-vatsa-pakara alueiden lihaksia. Tunnilla ollaan omalla paikallaan, eikä tunnilla käytetä painoja tai tehdä hyppyjä.

Klo 12.30 Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on erittäin hyvää treeniä niska-hartiaseudulle ja se parantaa myös hapenottokykyä, sillä koko keho työskentelee treenin aikana. Mahdilta löytyy tarvittavat välineet, mutta omat hanskat voi halutessaan ottaa mukaan.

Klo 13.15 Crosstraining

Crosstraining-harjoittelussa treenataan koko kehoa ja siinä käytetään erilaisia välineitä, kuten köysiä, traktorin renkaita, kahvakuulia, erilaisia painoja jne. Crosstraining on ennen kaikkea monipuolista ja tehokasta harjoittelua, jossa kehittyy kaikki kunnon osa-alueet.

Klo 14.00 Selkä-vatsa-cross

Tunnilla keskitytään vahvistamaan selkää, vatsaa ja keskivartaloa sekä lisäämään niiden liikkuvuutta. Tavoite on vähentää alaselän ja niska-hartiaseudun kiputiloja. Tunti soveltuu niille, jotka kärsivät esimerkiksi selän erilaisista ongelmista, sekä kenelle tahansa kuka haluaa vahvat vatsa ja selkälihakset.

Tunneille ilmoittaudutaan Avoinna24-palvelussa. Tapahtumassa myös korttitarjouksia.

Tervetuloa mukaan!

Samankaltaiset artikkelit