Faskia workshop lauantaina 2.9. klo 10-11.30

Faskia workshop

Milloin: lauantaina 2.9. klo 10.00-11.30

Missä: Mahtisalilla, Haltonintie 5

Mitä sisältää:
– faskian anatomia
– myofaskiaalisia liikkuvuusharjoitteita

Mitä faskiat ovat? Faskioita kutsutaan myös nimillä lihaskalvot tai sidekudoskalvot. Faskioita löytyy meidän kehosta käytännössä kaikkialta ja niillä on suuri merkitys esimerkiksi liikkeiden ylläpidossa sekä voimantuotossa.

Faskiassa on olemassa erilaisia kerroksia, joiden tulisi liukua suhteessa toisiinsa. Jos liukumista ei tapahdu, saattaa seurauksena olla esimerkiksi kankea olo tai erilaisia kiputiloja. Faskiat muodostavat myofaskiaalisia ketjuja, jotka menevät käytännössä koko kehon läpi. Näiden myofaskiaalisten ketjujen avulla pystymme liikkumaan eri suuntiin.

Workshopista saat mukaasi harjoitteita, joilla parantaa faskioiden toimintaa ja joilla pystyt edistämään sekä liikkuvuutta että voimantuottoa.  Myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu sopii hyvin osaksi toiminnallista harjoittelua, sillä se perustuu liikeyhdistelmiin, joissa lihaskalvoketjut aktivoituvat mahdollisimman pitkältä alueelta. Eli kuten toiminnallisessakin harjoittelussa, tavoitteena on kehittää kehon toimintaa mahdollisimman monipuolisesti.

Workshopin hinta 45 €.

Sitovat ilmoittautumiset: miia@mahtisali.fi

Peruutusehdot: mahtisali.fi

Samankaltaiset artikkelit