”Kadonnutta kuntoa etsimässä” -startti kesäkuussa Mahdilla

Onko liikunta jäänyt viime aikoina taka-alalle, etkä oikein tiedä miten lähteä liikkeelle? Tai matkalle on mahdollisesti sattunut esimerkiksi loukkaantumisia ja niiden myötä liikkuminen on jäänyt? Pohditko, että salille voi mennä vasta sitten, kun kunto on parempi? Syitä on monia miksi liikunnan määrä elämässä on vähentynyt ja ajan myötä kynnys aloittaa liikkuminen on saattanut kasvaa kasvamistaan. Aloittaminen on siis todella hankalaa.

Mahdilla järjestetään nyt alkukesästä kadonneen kunnon etsintästartti, jossa tutustutaan toiminnallisen harjoittelun maailmaan perusteista lähtien. Treeneissä tehdään pääsääntöisesti peruskuntoharjoittelua, mutta niin, että se on jokaisen kuntotasolle sopivaa.

Ota siis tämä hyvin matalan kynnyksen askel, jos olet pohtinut, että liikkua pitäisi, mutta aloittaminen tuntuu vaikealta. Starttiin tarvitset mukaan juomapullon ja liikuntaan sopivat varusteet.

Treenipäivämäärät: torstaisin 1.6., 8.6., 15.6., 22.6. ja 29.6.
Monelta: klo 18.00-18.50
Missä: Mahtisali, Haltonintie 5
Hinta: 60€
Hinta sisältää 5 ohjattua treenikertaa sekä kaverikortin Mahdin tunneille, pääset siis myös kokeilemaan yhdessä kaverin kanssa jotakin Mahdin ryhmäliikuntatunneista (kaverikortin arvo 16€).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia@mahtisali.fi

Peruutusehdot voit katsoa täältä.

Samankaltaiset artikkelit